Min hverdag 2014

Var i Sognehuset i eftermiddag til sang  og hygge. Sille var luciabrud og hvor var hun smuk. Afventer billede fra Anders og Ninna som var deroppe med begge drengene.

Så er mine fjerede venner tilbage. De stod og gloede op til vinduet om der snart kom morgenmad
Som man kan se er der meget i gang nede ved søen, jeg får en brochure fra kommunen i dag, så jeg kan se planerne. Der er salamandere synlige fra bredden
kære drenge kan I genkende den bageste sø i venstre side det er lige nedenfor hvor I legede oppe i skoven med Juller og de andre, ( der lå en gang et gammelt hus). der har været siv og små buske. Der bliver en vej man kan gå på ( den lyse stribe) Det er muddermaskinen i højre side
Så er søen ved at blive renset og renoveret , den skal tage mere overfladevand. Jeg har været bange for ænderne og salamanderne i søen, men arbejderne holder en pause her i sommer for dyrenes skyld. Det er mange år siden, da vi byggede i 1973 lovede man os at der ville blive et lille anlæg.
Sne selvom vi ikke har haft vinter endnu

Nytårsnat 2014

Så er nytåret passeret, med et glas champagne og lidt eftertænksomhed. Jeg håber mit nytårs forsæt vil lykkes og lade os være gode mod hinanden, jeg ved ikke om det er fordi man er blevet ældre, men ens tanker er lidt anderledes.Dette synes jeg også var tanken i dronningens tale.

Jeg sender ønsket om et godt nytår til alle mine kære til  venner og hundevenner, må I have et rigtigt godt år foran jer.