Lidt af hvert - mest for familien
The Red Umbrella
Har været hos Ninna og Anders næsten hele julen, det var dejligt at være sammen med børnene og også hyggeligt med Ninnas forældre.
Tommy var med mig på kirkegården juleaftensdag og senere hos Ninna og Anders   og 1. juledag var Tommy hos mig hele dagen og vi hyggede os og slappede af efter den gode mad hos de unge.
Jeg glæder mig til det nu bliver hverdag igen så jeg kan nøjes med lidt grøntsager efter al den julemad. En ting vil jeg dog savne, den daglige julekalender til børnene, for jeg kan se at det de er optaget  af aner jeg ikke en pind om.
Nu skal jeg så til at ordne og printe deres julekalender ud, da jeg ved at Sille jævnligt tager den frem og kigger i sin.

!2-12
Så var jeg heldig og fik nogle gode billeder af den lille nye isbjørneunge, har også siddet meget ved min PC.

8-12
Jeg har lige været til en dejlig aften hos gode venner og ville lige gøre julekalenderen klar til i morgen , men hjælp den var forsvundet, så jeg har siddet her og knoklet med PCen og pludselig var den der igen men den måtte en tur over min backup, hvordan det er sket aner jeg ikke men nu er den her igen.🤒😮😮...😀😀😀😀 heldigt det må have været Nissen, bare han nu også kan finde alle mine nisser for jeg kan ikke.

Vennejulefrokost 2008
6 december
Så har vi atter haft julefrokost i vores vennekreds, dejlig mad som sædvanlig og en munter pakkeleg så man skulle tro vi stadig gik i gymnasiet.

Julefrokost 2008
Jeg må jo ikke glemme min dagbog fordi jeg er optaget af julekalenderne.
Vi har haft julefrokost i vores ollekolle, det var hyggeligt som sædvanligt.
Det er dog altid trist at vi mister beboere hvert år og lige skal mindes dem, men vi sidder og kigger i vores album med billeder fra tidliger julefrokoster og dejlige kaffekomsammen ude på terrassen og så går snakken. Kan du huske og kan du huske, så gudskelov, det er de glade minder der hænger ved og så er det dejligt at gense dem på billeder.

Isfugl på brønddækslet
Jeg har været i Vejle på øjenafdelingen i dag, og da jeg nu er vild med fugle passer det jo meget godt at der er en grå stær på vej oven i den anden dumme øjensygdom, men den håber jeg jo at de kan fjerne uden at skade den smule syn jeg har tilbage, jeg håber bare og kan ikke gøre andet, skal derud til nytår igen.De er nu så søde ved mig. 

Sylvester

Valdemar
14-11
Været til fødselsdag hos Anders og Ninas tvillinger.
Deres hvalpe er nu klar til at skulle hjemmefra, 11 stk. ialt. det var hårdt for Mathilde, men hun var en god mor.
Vi har desværre nogle kedelige oplevelser her i bebyggelsen, med unge mennesker der laver bål op ad vore fordøre, det er modbydeligt og vi er da ret nervøse.Glæder mig forøvrigt til julekalenderen.

Isfuglen
1 november.
Når jeg er ude at gå med Zuki møder jeg af og til andre som er foto og naturinterresseret, en af dem var så venlig at sende nogle billeder af isfuglen til mig her til morgen, jeg har set den men havde ikke camera med.
Tak for det .
 


Anders er lige blevet færdig på politiskolen, han har også slidt for det og jeg er glad på hans vegne


en hel enorm travl og dejlig weekend Anders er færdig på politiskolen  og Ole og Tommy var her på samme tid, de har vel ikke set hinanden et års tid, samtidig var Lise-Lotte her så turbanen er bare så fuld, herligt

Haft en dejlig weekend med Lise-Lotte og en veninde (Ida) er godt nok træt nu

20-10
Nu er jeg næsten færdig med mine julekalendere, både en for de voksne og en for oldebørnene

11-10-08
Sille er på ferie hos Lise Lotte. Jeg har lige siddet og sms et. Jeg tog et billede af os alle tre så Ninna og Anders, I kan se os.Jeg lagde det ind på hjemmesiden.
 

Har haft besøg af Nina og Ole, de skulle jo selv vælge deres bryllupsgave. De valgte en tredelt fontæne, som Ole nu vil bygge op i højden. Det bliver spændende at se når den bliver færdig. Jeg vil sætte billeder ind i morgen for de er lige kørt og det er jo altid lidt trist, de bor nu for langt væk. Vi var oppe at besøge Anders og Ninna og alle deres hvalpe.
Sille var for en gangs skyld hjemme. Hvor er de dejlige drengene, men en ordentlig gang lopper at holde styr på.
 
Ole og Nina havde et hægtræ med til mig .Ole ved at jeg har ønsket mig et i flere år.
Nu ved jeg ikke om jeg skal sætte det i en krukke eller ud i haven , det har sådan en smuk facon.

Jeg har skrevet til en sød gammel skolekammerat fra 1. klasse i dag på hendes face book. Jeg har så tit tænkt på hende og så slog det mig at jeg måske kunne finde hende der. Hun er og har altid været en multikunstner,
 men det jeg synes bedst om er som storyteller og gerne for børn.


Bryghuset
1-9-8.😀
Nu har jeg fået registreret mine aktier i Bryggeriet. Jeg var inde at se cafeen, der var bare hyggeligt og nu skal jeg selvfølgelig også have smagt årets nye bryg. Det er et dejligt sted som oser af charme og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal derind, der serveres brunch, smørrebrød, middage osv.

22-8-8
😥Åh hvor trist, Lotte er taget på efterskole.
Før var vi på msn hver dag, men nu er hun jo travlt optaget.
Det er  også dejligt at hun har en masse unge omkring sig, hun  bor  lidt langt ude derhjemme og før hun får knallert kan hun jo ikke lige smutte hen til vennerne.
Lotte skal dog have tak, hun glemmer ikke en gammel farmor og jeg er  taknemlig for hvert et ord, hun skriver.
Hun må gerne nøjes med et Hej farmor, så går mine tanker til hende og jeg glæder mig til hun kan fortælle hvad hun oplever.

9-8-8.
I går var jeg med nogle af Vennerne på udflugt til Vestkysten. Som sædvanligt er der altid en god stemning men igår desværre  en masse bier, de forsvandt dog efterhånden som vi kom over hvor det blæste lidt.
Vi så Sandskulpturerne og det var et enormt arbejde der er lagt i dem, desværre har nogen øvet hærværk på nogle af dem.
Vi var også nede ved vandet som jeg elsker. Lyset, skyerne, himlens farve er altid forskelligt, prøv at se vandet det glitrer som sølv.

23-7-8
Jeg har lige været et smut oppe at se de unges nye HYTTE, det er et pragtfuldt sted der oser af charme.
Hver aften var Lotte og jeg nede ved fjorden for at tage nogle gode solnedgangsbilleder. Det lykkedes.

13-7-8
Hvor er man priviligeret,  at man dagligt kan  færdes i sådanne omgivelser og følge ællingerne vokse. Ænderne er slet ikke bange for hunden. 
Jeg har også set isfuglen der men havde selvfølgeligt ikke camera med, det var jo ærgerligt for den er meget sjælden heromkring.

7-7-8

Fotograferet lige før regnen kom med hagl.

Rosen hedder Sneewaltzer og den dufter herligt.


4-7-8
Fra en dejlig morgentur ved stranden.
Jeg er ikke færdig med at behandle O´s billeder og lægge dem på et USB stick

Bryggeriet og springvand på torvet

27-6-8
Velkommen hjem.
Det er nu slut på min dagbog, jeg må finde på noget andet, og vi kan jo ringe sammen.
Jeg vil nok stadigvæk skrive lidt om hvad jeg oplever spesielt for Nette, nu må jeg da have lidt mere tid til hende og mailvennerne, de har været meget tålmodige mens jeg har skrevet til dig O.


26-6-8
½ dag eller nat
Nu skal jeg så til at have alle blade,breve og billeder lagt over på et USB stick, dem må du så have når du kommer hjem til mig.
Jeg har købt et nyt camera, men jeg har lidt bøvl med at få programmet til at virke.

😉½
Der var 4 gr. i nat. Jeg tror jeg tager på torvet i dag efter blomster

24-6-8

😀 😀½
Der er kun 14 gr. udenfor til morgen og ingen regn, så må jeg lave noget pc arbejde


Fra Rådhuspladsen
23-6-8
😀😀😀½
Nu hjælper det min dreng

21-6-8

😠😠😠😠😠½
Hvor er verden ond af og til

Min nye vandsten

20-6-8

😥 😥 😥 😥 😥 😀½
Det var dejligt at høre fra dig i går, men vi kan snakke bedre hjemme.
Sen aften fredag.
Her kan du se min nye vandsten (lille bitte springvand) den blev lavet i eftermiddag.


Fra Torvet
19-4-8
Nu er der kun 🙃🙃🙃🙃🙃🙃😀½ dage tilbage.
Jeg blev hentet af A`s N idag. Hun tog mig med over i Tantes Have, det var dejligt og jeg købte en vandsten, den er pragtfuld. A har lovet at etablere den for mig. Ih hvor jeg glæder mig, tænk at sidde på terrassen og høre vandet risle om aftenen. Jeg rejser jo ikke udenlands på grund af hunden så må jeg jo hygge mig herhjemme og derfor købte jeg den, den koster jo ikke så meget som en rejse.

Springvand Torvet
18-6
🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃😀½
Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal skrive til dig mere der sker så meget , jeg er også klar over at du er travlt optaget men bare du snakker med LLså tit du kan så må vi snakke når du kommer hjem.
Bagest i billedet er vores nye bryggeri, der skal vi ned når I en gang får tid til at besøge mig

17-6

🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 😀½
Så O nu er der kun 9½ dag tilbage


Jeg har fået forbindelse til Susannah igen, det har været svært at koncentrere sig om vennerne mens O har været væk, men i dag skrev vi lidt sammen hun er drøngod til vitser og sjove tegninger, håber ikke det helt er glemt på grund af hendes nye værdighed som Bedstemor.
Nu må hun jo også til at lave julekalender på nettet, det undre mig faftisk at hun ikke har en hjemmeside.


16-6
Jeg har fået ny dato så jeg må revidere smileyerne DER ER KUN
🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃😀½ dage
 Din N har inviteret mig op og se til jer i sommer. Jeg håber du ringer når du lander.

14-6-8
🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
Kan du se det svinder i dem, håber du glæder dig til at komme hjem.
Som du kan se kommer T  og besøger mig, det har han været flink til mens du var væk, så hygger vi os med rundstykker og han laver småarbejder for mig, mest det jeg ikke kan se.

Lottes fødselsdag
13-6-8😀😀

Så er der fødselsdag i dag jeg har ringet til morgen til LL.
😘Tillykke min pige

Så mange dage til rest O
🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
Jeg står på hovedet af glæde

 

Vandet midt i gågaden
12-6😎
Nu er Zuki blevet rigtig frisk igen og vi kan komme ud og trave. Jeg sopper i stranden hver dag, vandet er lige tilpas.
Jeg læste dansk opgave med LL i går, hun skal op til eksamen det var en rigtig svær opgave hun havde fået, selv for mig.
Det var om St.St. Blicher. Så jeg er spændt på hendes karakter idag. Jeg skal også have skrevet fødselsdagsbrev til hende. Jeg skriver ikke breve til dig fordi du sagde jeg ikke skulle, så denne dagbog må gælde for ligeså mange breve. Jeg glæder mig til at høre alt hvad du kan fortælle og se dine billeder. Gem dem også til mig. ( til din mappe som jeg er ved at lave).
I går var jeg på øjenafdelingen og blive behandlet og jeg var på kirkegården og plante nye blomster, der har været tørke i 42 dage og idag er det temmeligt koldt i forhold til det det plejer. Jeg skal til byen nu, jeg skal ind og tage et billede af et nyt springvand vi har fået nede på torvet, du kan garanteret ikke kende din barndomsby, den er så forandret. Åh hvor jeg glæder mig min dreng, til du kommer hjem.
🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
Jeg står på hovedet af glæde

30-5
Jeg har i dag været på kirkegården, far ville være fyldt 78 år i morgen.
Alting er så tørt herhjemme og jeg har lige hørt at der var brand i et stort stykke lyng ved Varde.
Det er det i bruger til øvelse men det er slukket nu. Jeg har desværre ikke billeder af det

29-5
Her ser du vores gamle have, morfars, HansJørgens og Harrys osv grunde. Det er den grå flade i billedet som er støbningen til den nye trælast. Den lige streg i midten er Snoghøj Landevejen og den bugtede langs med den grå flade til venstre er Gl. Landevej. Du skulle prøve at gå ind på den adresse jeg skriver.  :  http://2008.ortofotodanmark.dk/viewer/ leg lidt med den

27-5-08
Billedet er fra engen med Grise Oves hus i baggrunden
Nu har Zuki fået fjernet sin livmoder og det betyder jo at jeg er ret meget hængt op fordi hun skal have hjælp til så meget og jeg ikke kan gå fra hende men så var det jo dejligt at høre fra dig, det er det nu altid.
Jeg føler mig godt orienteret fra Lars K og de hjemmesider jeg kan gå ind på. Jeg kan næsten se det hele for mig untagen UBEHAGET.
 Men alt er lidt stille her for tiden. Jeg talte med N og LL da du ringede , jeg har en banke på funktion

24-5
Jeg kunne se du ringede i går, men jeg var ude at gå med Zuki.
Hun skal for øvrigt opereres på mandag, hun skal have fjernet livmoderen, så jeg er lidt rystet. Men ellers er der ikke noget fra mig. Vi har en masse fugleunger i hækken så der er et kvidren i haven selvom den er lille.

21 maj
Jeg var på en dejlig spadseretur i engen i dag , jeg så et lille føl og rørte ved det.
Nu er det hvidtjørnen der blomstrer, hægen er allerede afblomstret

Min dagbog
20 - 5  😮🤒🤒🤒🤒😠
Zuki har fået en dyr menu i dag, hun har ædt en død blåmejse med hud og hår i en mundfuld for hun slugte den da jeg ville tage den fra hende. Jeg var nødt til at gå til dyrlægen for at spørge om det var ok.
 Han sagde jeg skulle holde øje med hende om hun blev dårlig for så skulle jeg komme med hende.
Jeg er lidt nervøs men håber det bedste
.

14-5😎😎😎
Jeg var på Mandø på udflugt, det er noget jeg gerne vil gøre om med familien.
Det var pragtfuldt vejr og vi smagte på sjove krydderurter.
Vi kunne have brugt mere tid men vi skulle passe tidevandet.
Går du ind og kigger hjemmesiden ellers må jeg maile til dig

4-5🙂
 Det er så blevet maj måned og alle kirsebærtræerne og hægen  blomstrer, det er et vidunderligt syn, også bøgen er næsten sprunget ud overalt.
Solen skinner og de har lovet godt vejr den næste uge med 19- 20gr, det kan ikke rigtig slå jeres rekord men er nok mere behageligt.

Jeg fik dejlig kalvesteg med lækker sovs og en fin dessert på plejecentret, der kan jeg lide at spise hver weékend. Så spiser jeg sammen med nogle af mine venner og om formiddagen var jeg en tur ved stranden med Zuki. I aften skal vi have lys i vinduerne så vil jeg tænke på dig.

30-4😘😉🙃
 Så endte det med en Lillymodel.
Tillykke børn.

Lille Zuki

7-5
Tak fordi du ringede idag. Forbindelsen var lidt dårlig, men jeg forstod alt. Her er det bare dejligt vejr. I dag skal jeg på øjenafdelingen for at blive stukket. Jeg kan forstå du glæder dig til hjemkomsten, det er jo også meget varmt hos dig

27-4😎
Det var dejligt at høre fra dig, håber på forsat optimisme. Vi bliver godt underrettet og LL mailer eller skyper med mig, det er rigtig godt.
Alt er vel her og jeg er snart færdig med haven. Jeg forventer ikke svar men er det muligt ved du jeg bliver glad bare for en hilsen. Knus

18-4🤨
Det er dejligt vejr og jeg skal i haven, T kommer og hjælper mig, han har renset plankeværket og det skal males når vi ikke har mere nattefrost. Jeg er inde på nettet og prøver at følge med på bestemte sider. Alt dette skriver jeg til dig i håb om at du kan bruge det. Håber du får nogle gode dage.

9-4😮
Er i lidt trist humør, men det skal jo gå. O. Jeg håber du vil og kan gå ind på hjemmesiden og følge lidt med, LL vil sikkert også lægge nogle billeder ind fra hendes og N.s hverdag.

16-3😀
Det må være forår, jeg kan høre det på fuglene og de er begyndt at hente Zukis hundehår,som jeg har samlet hele vinteren.
Jeg var til diletant i forsamlingshuset i går aftes med efterfølgende spisning og dans, men det med dansen går ikke mere da jeg er svimmel hele tiden fordi det er blevet så dårligt med mine øjne.
Jeg har fået udleveret en læsemaskine af kommunen så nu får jeg bøger fra blindebiblioteket, det er vidunderligt.
Jeg oplevede noget sjovt i går aftes, for hende der sad ved siden af mig var min gamle veninde og legekammerat fra vores første år i Jyllandsgade. Syt kaldte vi hende men hun hedder Joan, så vi fik rigtig opfrisket mange sjove ting: Kan du huske- og kan du huske, jo det var sjovt. jeg har jo ikke set hende i mange år, med undtagelse af en enkelt gang på Torvet. 
17 februar.😉
Jeg har fået alle tiders hilsen fra Susanna til morgen og jeg giver den hermed videre med tak til hende for hendes mange dejlige mails.

Jeg har lige fundet en interessant side, hvor man kan finde gamle skolebilleder.

Er du heldig, kan du sikkert også finde dig selv på et skolefoto

Find de gamle billeder af klassekammeraterne

Denne side er en database med alle skolefoto's fra Nordisk Skolefoto

Tjek selv om du er med.

10 februar.
Lise Lotte kommer desværre ikke i denne ferie, det er jo ærgerligt, men hun har jo så meget hun skal nå, og hun er vist med mor og far i deres Hytte.
De skal jo også nyde hende inden hun bliver voksen.
Det er ellers blevet dejligt forårsagtigt så jeg måtte lige ud at rode lidt i haven og Zuki nød solen i sin hundekurv.
Jeg opdagede desværre at nogen havde brudt mit hegn ned bag ved mit udhus, jeg har intet de kan rende med og jeg er skuffet over at store børn eller unge mennesker synes det er sjovt at genere gamle mennesker som os,  vi er da ligesom deres bedsteforældre, der er endda nogle meget syge mennesker der ligger i nogle af de andre huse, det er rigtig synd for dem at der ringes på deres dør sent om aftenen eller at der laves hærværk , godt nok i lille målestok, men mange bliver utrygge og politiet har jo ikke for god tid.😠

23 januar.

Ja så blev jeg jo 71 år, det er mange år. Jeg tænker normalt ikke over det, men nu har jeg lige været hundesyg i 3 uger så jeg er godt træt og jeg har kun passet min mailbox ellers orker jeg ikke mere, men jeg har gået ½ time med Zuki hver dag og det skal ændres når jeg får lidt mere energi🤒
Jeg længes efter en tur til stranden.

9 januar

Nu skulle kalenderen være ok, gå ind og se den  er da sjov og så tæller den automatisk hvor mange dage der er tilbage til ens fødselsdag, der er da også forklaring hvordan I selv kan lave den.

7 januar sent om aftenen.
Jeg har fået hjælp af en dame (Karin) som har skrevet i min gæstebog, jeg kunne bare ikke få det det til at lykkes, jeg skrev en mail og hun var så sød at svare og forklare hvordan og VUPTI så lykkedes  det lige med det vuns.
Det skal du have mange tak for Karin
Nu har jeg prøvet med to sider og i morgen må jeg vælge den jeg vil have , Det bliver nok den med Kaj og Bøje, der kan man få nogle sjove kommentarer ind. og hvorfor skal alting være så kedelig.

5 januar.
Du godeste min  hjemmeside er endnu engang blevet udvalgt som et eksempel mellem alle de hjemmesider, det er jeg da blevet lidt stolt af, det er kun en måned siden den sidst blev valgt.
 Nu er 123 hjemmeside  kommet med den ide jeg efterlyste de har lavet skabeloner  til en sund dagbog . Det vil jeg benytte mig af.


ET NYT ÅR 2008
Jeg synes allerede det lysner om eftermiddagen, så nu ser vi snart de små erantis.
Jeg har jo ladet mit barnebarn Lise Lotte bruge nogle sider, hun er en knag til at anbringe og skrive om sine billeder og ture med skolen. Gå ind og kig dem og husk også en lille hilsen i hendes gæstebog, så bliver hun glad. Jeg synes hun har en fin fornemmelse for det kreative.
Jeg har været på arbejde i dag, hvor er det dejligt at komme ud på plejehjemmet og høre deres glade udbrud når de ser SLIKMUTTER.

31 december.
I går ringede Elfi og det blev jeg så paf over at jeg næsten ikke kunne snakke tysk, jeg kan forstå men har svært ved at tale tysk, men øvelse gør jo mester.
Et godt nytår til dem der i morgen skal ind og pleje deres hoveder med stille sysler.

26 december.
Kære Ole, Nina, LiseLotte og alle mine norske venner.
Jeg sender hermed en lidt forsinket hilsen og på denne måde, da mine øjne næsten har været lukkede fordi de brugte forkert medicin da jeg sidst var på sygehuset med øjnene. 
Jeg sender nogle billeder som Ole bad mig om, de er fra Stauning og Tipperne.
Ole skriv lige en mail, når du ser dem.
I dag skal jeg op til Anders og Nina til frokost.

JULEAFTEN 2007
Så er det slut på julekalenderen for i år og jeg vil savne det utrolig meget, men så kan jeg få tid til at pleje venskabet til Annette, min niece som har taget sig utrolig meget tid til at glæde mig med en næsten daglig kontakt.
Det har jeg ikke glemt Annette, men ungerne vokser så hurtigt at det er her og nu.
Du skulle have set de små drenge med høje glas drikke deres cola og pænt HILSE på vi andre når vi drak vin, det var sjovt, de er jo kun to år.
Nu håber jeg du og din familie må få en dejlig aften.

22 december:
SÅ ER DET SKET-JULEMANDEN FINDES IKKE!
Da jeg i formiddag ringede til mit oldebarn, Sille, for at fortælle hende at det sneede en lille bitte smule, fortalte hun mig meget forsigtigt: Olde, julemanden findes altså ikke rigtigt, men for at trøste mig siger hun så, men det leger vi bare.
Lille Sille jeg vil altid huske dit tonefald, det var så kærligt mod den gamle olde som du troede stadigvæk troede på Julemanden, og jeg håber du når du bliver ældre altid vil huske Vores lille decemberspøg, jeg har virkeligt hygget mig med at lave den til dig personligt. 
Jeg håber også at du har hygget dig med oplæsning af far eller mor
Et stort knus fra Oldemor18 december: Så har jeg fået hul igennem til Elfi fra Berlin, hold da fast hvor blev hun overrasket over at jeg pludselig var i Skype telefonen, så nu må jeg nok til at snakke med hende, få frisket mit taletysk op.
Det var godt nok svært, da jeg samtidig havde Lise Lotte i msn som spurgte om noget på engelsk. Men- mén -men hun kan endnu den gamle krage selvom hun har dårligt syn, så det går jo lidt langsommere, men den der ager med stude kommer også med.

15 december: Så nu er det aften og meget tomt, De unge fra Vestkysten har været her med de to hunde og vi har haft et par dejlige dage.  De er  nu taget hjem for at gøre klar til deres juleferie i Norge, Tommy var her også så det var dejligt. Vi var i Tantes have og se hvor dejligt der var julepyntet.
Anders har lige ringet og fortalt at han og Nina havde købt julegave til drengene fra mig, det var lidt under hvad jeg ville give de små, men de aner jo ikke hvad mærkevarer og lign. er så det er ok. Han inviterede mig samtidigt op til julefrokost 2. juledag det var dejligt så kan jeg være sammen med mine oldebørn, jeg elsker de unger.Til mine piger har jeg selv købt gaverne.

12 december: Så nu nærmer tiden sig og i morgen vil jeg en tur på torvet, man bliver altid så glad af at komme der, der er så meget som minder en om dengang da man købte ind til store fester, mange juledage med mad til mange og rigtig jule for børnene. Nu er det mig som skal nyde at komme ud til børn og oldebørn.
Men I weekenden kommer de så hjem et smut fra Vestkysten og så skal vi jo nå en masse, glæder mig meget og mit barnebarn, som jeg havde en dejlig ferie med kommer også, hun er for resten flink til at sende nogle næsten daglige mail til mig . Dem og arbejdet med julekalenderen har gjort
at december er gået hurtigt og med megen hygge.
Også næsten daglige besøg af den yngste og daglige telefonsamtaler  med Nette, niecen fra Sjælland har virkelig gjort December dejlig.

11 december: Jeg skal love for der har været mange inde at kigge på min hjemmeside, over 500 på julekalenderen på få dage, det glæder mig og nogle har været så søde at skrive i gæstebogen, dem har jeg næsten svaret alle, de sidste skal jeg nok nå de nærmeste dage. Det er altså fordi 123 hjemmeside har vist min side i nyhedsbrevet, og anbefalet den som ideoplæg.
Se også julekalenderen 2006 længere nede
Så er det 1. december og jeg begynder julekalenderen for de små i familien. Jeg tror at jeg har lige så meget glæde af at lave den som de forhåbentlig har af at se billederne og få læst op.
 Jeg håber at Sille får nogle dejlige timer med Trille, julemanden og alle de andre.
LiseLotte har også sagt at hun vil  have en julekalender, det må vi så se om jeg kan finde noget der dur, Lotte er jo meget tænksom. Hun er jo godt nok en ung dame, men vi bliver aldrig for gamle til at lege, jeg er 71 og jeg er stadigvæk et legebarn selvom alle leddene knirker.
Jeg har sagt til hende at jeg gerne vil have nogle digte, som hun er så god til at skrive, bare en gangimellem.

1 december:
Kære lille Lotte jeg har spekuleret på hvad jeg kunne finde på at lave til dig som julekalenderog hjernen er stået at, det var nemmere da du var lille da lavede jeg jo også en kalender til dig, selvom den var meget ubehjælpsom lavet.
Men tag du nu og kik med her i Silles julekalender og få også en lille personlig hilsen via mail, msn eller Skype.
Du skal vide at jeg er lykkelig for dine mails og jeg viser dem pærestolt frem til mine venner. Det er meget betænksomt af dig at skrive med større bogstaver


Valdemar.
Sikke en dejlig unge, han er altid bevidst om hvad han vil og han tog bad i hundeskålen til min fødselsdag.
I dag var Anders og drengene her og det gik lystigt til.
Han er en rigtig charmetrold. De er så ens og dog så forskellige.
 


Sylvester.
Denne dejlige unge kommer altid galt afsted,
Den unge herre er blevet noget bestemt, han siger bare FLYT DIG  til sin far og far lystrer.
De siger også begge olde nu, det er skønt.


Sille.
En lille kærlig og glad storesøster, som havde taget fri fra skole for at komme til min fødselsdag, det var jeg meget glad for.
Det er snart længe siden Sille har haft tid til at besøge mig, men hun har jo også så travlt med sin lille veninde.
Men jeg har den daglige kontakt igennem  julekalenderen, så jeg tænker på hende hver dag, og hun tænker nok også på den gamle tossede oldemor som stadig tror på nisser 


Et par gode veninder, jeg tror de har det dejligt i denne tid
Silles lille veninde og genboens dejlige pige.

Hej allesammen.
Lise-Lotte har været her nogle dage, det var dejligt. Vi var i Madsbyparken med madder og vi købte cacao.
Hun har lige været i praktik hos en dyrlæge og det var dejligt at se at hun havde et godt tag på dyrene og de kunne lide hende, særlig en køn langhåret ged og det dejligste egern.
Dagen efter var der dømt råhygge i sengen med TV, PC og snoller.
Vi sad  også med PC og hun hjalp mig med en masse, som jeg ikke kunne finde ud af, så nu kan vi snakke på skype og spille spil sammen og det bedste af alt, JEG KAN SE HENDE live.
Håber ikke det er sidste gang. Hun skulle desværre hjem for at komme på arbejde.Tak for ferien min pige.

Gå nu ind og se Lise-Lottes sider og husk at skrive i hendes gæstebog, hun fortjener det.
Hun er også en knag til at skrive digte dem må I også se, jeg lægger dem ind senere