fredag den 1 December 2006
Kære lille Sille nu vil Olde lave en jule kalender til dig. Håber du synes det er sjovt med din helt egen, så må vi se hvad vi kan finde på.
Der var en gang en lille killing og en lille hundehvalp som var rigtig gode venner og de legede meget sammen, men så blev det vinter og det sneede så meget at den lille killing og den lille hundehvalp frøs, men de var så heldige at finde en nissehue som var stor nok til at de kunne gemme sig i den begge to og den var dejlig varm og deres lille ven, musen,  fandt også et lunt gemmested og så sov de sammen alle tre når de var trætte.
lørdag den 2 December

Den lille killing var stået tidlig op og havde lyst til at lave narrestreger, så den rendte rundt og snusede . Ligepludselig fandt den en pakke som den lukkede op og gaven gemte den et andet sted, det var en julegave til Sille, så nu er det spændende hvor den tager pakken hen. I morgen må du se om du kan genkende stedet og så må du lige ringe eller skrive til mig. Olde  😀

søndag den 3 december

Hej Sille.
Jeg er den lille killing .Kan du se hvor jeg gemmer din julegave i dag .
Jeg har været ude at lege i dag men det er meget vådt.
 😘

mandag 4 december
🤩Hej Sille det var godt gættet . Kan du også se hvor det er i dag? Jeg synes at det er rigtig kedeligt at oldemor bare kalder mig en lille killing, kan du ikke finde på et nyt navn til mig. 
tirsdag 5 december
 Hej Sille.
Nu er jeg kommet længere væk. Kan du se du har været til en stor fest her i kirken og Liselotte havde en finkjole på.🙂
onsdag den 6 december
Hej Sille
I dag er jeg kommet højt til vejrs, fordi her hvor jeg er nu ,er der to store hunde. Jeg kan næsten se Vesterhavet, jeg kan ihvertifald høre det suser.
I morgen må jeg se om jeg kan finde nogle af mine venner for jeg savner dem.😮
torsdag den 7 december

Hej Sille.

Nu er jeg et sted hvor du kan lide at være, og tænk dig der var en lille mus i huset, som nu er min ven også. Jeg kalder den Nisse Pedro fordi den har en stor nissehue. Det er dejligt vejr og alting ser rigtig godt ud heroppe. Jeg håber du kommer herop til foråret, så kan det være der ligger en lille muselort efter Nisse Pedro, for han siger han bliver her hele vinteren.

Fredag den 8 december

Jeg hedder Trille nu. Kan du se hvem jeg besøger . Her er meget spændende. Jeg må se at finde ud af hvad de to nisser hedder.

lørdag den 9 december

Jeg er et sted du kender fra julekalenderen. Og så kommer jeg måske forbi i morgen, jeg har også noget med til dig.🤭Hilsen fra Trille.

Søndag den 10 december

Hej Sille . Jeg har lagt en lille pakke til dig i postkassen, mon du kan gætte i hvilken postkasse. Se på billedet.

Knus fra Trille            

Mandag den 11 december
Nu smutter jeg igen, du kan nok se hvor jeg var igår.
Håber du kunne lide min gave, hvad hedder den anden lille killing?
tirsdag den 12 december
Jeg er henne og besøge en gammel dame, som du godt kender. Hun har lige bagt småkager. Jeg ved hun var ude at købe julegaver i går. Der var vist også en til dig.
onsdag den 13 december

Hu Hej hvor det går , jeg er et sted hvor der er mange ting og lege med , man kan også sejle i små både.
Og der er Tante Andante teater, Kan du gætte hvor jeg er?

Torsdag den 14 december
Sikke en masse børn , der er her . De er vist sjove at lege med ,jeg tror jeg bliver her lidt .
Fredag den 15 december
Hej Hej . kan du se hvem jeg besøger, jeg drømte om ham i nat. Du kan tro her er dejligt, der er en masse dyr og en masse sne og jeg leger med dyrene hele dagen. Manden i det røde tøj har travlt med at pakke julegaver ind, som han skal ud med til jul.
lørdag den 16 december
Jeg var lige et smut til ...ja hvor tror du. der sad en lille nisse i bad, jeg synes han ligner en jeg kender ikke også.
Søndag den 17 december
Hej du Sille, jeg har været på besøg hos dig i nat, men jeg var meget stille for jeg tror nok det var julemanden der var hos dig men du var faldet i søvn. Husk at se i postkassen. Hej fra Trille.
Mandag den 18 december

Nu er jeg et sted du har gået mange gange med din børnehave. Kan du kende det. Der var ikke ret mange ænder i dag, men jeg var lige nede på legepladsen også. Men det blev hurtigt mørkt, så jeg måtte skynde mig hjem.😮
Du må gerne skrive i gæstebogen.

Tirsdag den 19 december

To damer fandt nogle pakker på …. ja hvor tror du? Den ene dame sagde, jeg tror det var den lille kat derhenne, der tabte den. Det var synd, pakkerne er jo til en lille pige eller dreng.

onsdag den 20 december
Je g kom lige i tanker om, at jeg vist nok havde et billede fra et sted du også var med børnehaven sidste sommer. Det var så dejligt varmt og ligge der i sandet.Jeg var ikke ude at bade, jeg kan ikke lide vand.
Knus fra Trille.
torsdag den 21 december
Jeg skulle lige ind og købe nogle julegaver og kom forbi en stor figur. Jeg tror du har været der med din bedste til 6 juli. Nu har vi ikke ret mange dage til jul glæder du dig?
fredag de 22 december
Åh!!! Jeg er så søvnig i dag. .Jeg tror jeg vil sove hele dagen her hos denne lille hundehvalp, for jeg har haft så travlt med julegaver
lørdag den 23 december

Hej med dig . Nu er det ved at være slut med julekalenderen og jeg tager på ferie med julemanden, måske ses vi til næste år. Jeg har samlet alle mine venner både Mille og Nisse Pedro så du kan sige farvel til dem, de rejser også med julemanden. 
Jeg lægger en lille pakke i din postkasse til dig for sidste gang og håber Julemanden kommer med noget til dig i morgen.
Trille

Søndag den 24 december.

Kær e lille Sille.
Det har været hyggeligt at lave julekalender til dig og jeg har haft vældig hjælp af julemanden og hans dyr. Nu må vi se, der er nok en masse mennesker der kommer med julegaver til dig, det er jo nok julemanden , der har sagt at de skulle huske at give dig gaver, for det gør han også. Når han ikke selv har tid, så sender han lige en mail hvori der står HUSK LIGE SILLE, Så husk næste år at sende en ønskeseddel til denne adresse l.t@larsen.mail.dk