Sådan går mine dage 2010

Jeg ønsker alle venner, familie, mailvenner og besøgende en dejlig jul og et nytår som må bringe jer megen glæde.


En lille nisse rejste fra Norge til Danmark .
Så bliver Trolden 18 år

Så var det Othellodag med nogle af naboerne, og vi havde fået et vidunderligt sensommervejr.

Livstræet

Vi var nede med avisen og Zuki fik lige hilst på sine  venner som ikke var stået op endnu😀
Det er altid en glæde for Zuki når de er på besøg hos mormor og morfar, de skal altid lige op og hilse på Zuki.

Lørdag eftermiddag med Else
I går kom min nabo og sagde om jeg kunne blive klar på 10 min. og selvfølgelig var jeg der som en lille mis.
Det blev en tur til gartneren og jeg fik dejlige blomster med hjem. Så kørte vi over den Gamle bro og ned på havnen, der er lavet en fiskeforretning og jeg fik købt fisk og sushi og pandekager med fisk i, ting som jeg ikke har mulighed for at købe her hvor jeg bor.
Et smut rundt i Middelfart for at se alt det nye som jeg ikke har set før.
Derefter gik turen efter en Skov is og så kørte hun ned igennem den nye Dyrepark, ned til vandet og tro mig der kom alle sejlbådene fra Fyn rundt, jeg var lige ved at få tårer i øjnene for da G. levede lå vi altid for anker ind under brinkerne mens vi spiste den middagsmad som jeg lavede om bord og bådene sejlede tæt forbi os, så tæt at de kunne få et lille glas rakt over rælingen ja det var dejlige oplevelser fra dengang at mindes.
Men ØV-ØV jeg havde ikke mit kamera med.
Det var lutter nostalgi.

Mælkebøtten
Ole sendte et sjovt billede af en mælkebøtte som han fandt på sin arbejdsplads, den havde en stilk og to blomsterhoveder, jeg tror frøene har været i klemme og er vokset sammen som Siamesiske tvillinger

Har fundet en dejlig hjemmeside i dag, der kan jeg købe spændende  blomsterfrø måske køber jeg et fuglebad senere, det er en afstøbning af en plante der hedder mammutblad. Ringer i eftermiddag til hende der har det.

Middagen i dag var det dejligste lam og citronfromage.
Vi købte i dagens anledning selvfølgelig et glas rødvin.
Så jeg er ikke blevet snydt i år, plejer jo at være hos Oles, hvor Nina laver den dejligste lammekølle.


Var på ØE og spise påskefrokost i går, med øl og snaps, det var lige før det ikke kunne gennemføres da der ikke kunne skaffes frivillighjælpere, men 3 projektledere fra VUC sprang til og de var friske, et helt nyt pust med 3 mænd der serverede for os. Maden var god og stemningen god.
HJ kommer i dag og laver min vandsten, dejligt så kan jeg blive færdig i krukkerne og haven, mangler bare at rense fliser, men det kan være han vil gøre det senere, lige nu har de jo alle børnene hjemme.

Så har Zuki fået fjernet sine sting, hvor var der mange, det lille pjok nu må hun da få det bedre det har hun fortjent. Jeg har det også bedre selv efter jeg i vinter faldt og brækkede de 5 nederste ribben. Både hoften og anklen driller endnu, men anklen skal langsomt optrænes så vi går ca 3 km. hver dag. Hoften skal jeg til kiropraktor med, men ikke før ribbenene er ok.

Lavede en smuk køkkendekoration i går, næste gang skal det være en forårskrans.
Har gjort rent i køkkenskabene i dag for der kommer en og sæber hele køkkenet af på onsdag, du godeste hvor har jeg ondt efter faldet forleden dag, men håber da det kun er slaget der er ømt, især når jeg hoster eller rejser mig fra stolen eller sengen. Jeg har det næsten bedst når jeg laver noget
, selvom jeg nok ligner en vingeskudt krage.

Var på Øster Elkær til en hyggeeftermiddag.
Nostalgikoret fra Børkop underholdt os med et vidunderligt humør og gamle sange som vi alle kendte.
Alt i alt en dejlig eftermiddag.
Kan varmt anbefale dem til underholdning.

Nostalgikoret: 75 86 74 65 eller 60 2450 13
josvassen@mail.dk

Så gik det galt. Zuki og jeg skulle en lille tur inden jeg skulle til frokost hos venner. Det smeltede vand fra igår var frosset nede på stien, glasklart så jeg ikke kunne se det. Jeg faldt på bagdelen og låret og fik armen ind under så jeg trykkede mine ribben.
Jeg blev frygtelig bange og Zuki blev bange for mig. Det ligner da heller ikke noget at mor smider sig ned, det er hun da ikke vandt til.
Nå jeg tror ikke der er sket noget bortset fra at jeg er skrækkelig øm.
Des værre er der ingen billede, det ville ellers have set ømt ud.

Skålen med forårspip fra Jan, det er sjovt at han har købt en PC, så nu  kan vi maile

Så er alt som det skal være, op i sofaen og så på nettet for at chatte med vennerne. Lotte er på besøg og kan komme på nettet med sin egen PC.
 Farmor har så sandelig også lært noget nyt af Lotte i dag.
I morgen står den på lang morgenhygge med morgenbakke og cacao og så må vi en tur på Genbrug og sikkert i skoven.

Har haft en sjælden vintergæst ved foderbrættet, det var en vindrossel, den enes fint med solsortene. Der var også en sjagger en dag, den bliver dog hurtig jaget væk af solsortene.
Har haft lidt travlt, men der er da kommet lidt nyt ind. Er kommet i forbindelse med en legekammerat fra vi var børn, han har  sendt en hilsen og jeg en til ham, det er sjovt jeg har ikke set ham siden vi var børn. 
På mandag kommer Lise-Lotte på vinterferie, det er utroligt hun er nu en god pige.. Så nu må vi se at finde på noget, men den står nu også på grovhygge når hun er her.
NU ØNSKER JEG AT DET SNART BLIVER FORÅR SÅ VI KAN KOMME I HAVEN OG PÅ TERRASSEN OG DRIKKE KAFFE OG DASE. 😎
Det er ved at være surt at Zuki og jeg ikke kan komme ud at trave fordi det er glat, hun er jo ikke blevet trænet op efter operationen så af og til må jeg have hende med i promenadevogn, det siger dyrlægen.
Nå forleden dag skinnede solen og med gode venner og godt humør går det nok.

Nogle af mine fine blomster fra dagen . Modtog også gavekort, creme, æggekoger ckokolade, vin osv. Tak til jer der har sendt en hilsen via Facebook også fra Norge.

Zuki har været til kontrol i dag og det er så fint som det kan være. Hun er meget glad for sneen.

Er begyndt på blomsterbinding og vi får lavet meget smukt.
Fik penge af J i julegave, tror jeg køber et dækken til Zuki,jeg syntes det var for dyrt, men nu bruger jeg pengene til at købe sådan et til hende, for hendes pels er længe om at vokse ud og jeg tror hun fryser når vi er ude. Vi skal til dyrlæge i morgen til kontrol.

Nu er der endelig  noget, der er værd at skrive om. Jeg har været småsyg siden jul, men det går bedre. Og så i går kom overraskelsen. Sille ringede til mig og spurgte om jeg ville hjælpe hende med at oprette en hjemmeside, så hun kommer i eftermiddag. Jeg er helt vild glad, vi havde jo julekalenderen sammen så nu er der noget jeg kan have sammen med hende i hvert fald et stykke tid, jeg er jo kun oldemor og de yngre skal have lov at være bedstemødre, det fik jeg jo lov til og det var en pragtfuld tid med Anders og Lise- Lotte. De er jo begge voksne nu, men Lotte skriver da næsten hver dag hej Farmor og fortæller lidt om hvad hun laver. HURRA for PCen